Hier vindt u alles wat wij van Amanda's Bikini's op dit moment op voorraad hebben liggen, en u betaald geen verzendkosten. 

Niet tevreden is altijd geld terug!

Zit uw maat er niet tussen, of heeft u een bikini nodig waarvan topje en broekje in verschillende maat? Neem dan contact met ons op. Wij bestellen dit direct voor u, en bezorgen alsnog binnen 2 a 3 dagen!
Bezig met laden...
   1  2  

Wij zijn erg trots u de schitterende badmode collectie van Amanda’s Bikini’s te mogen aanbieden! Amanda Balk bekend van de Gouden Kooi, Keeping up with the Balkjes, en ex Nick van der Wall ( Afrojack), is in 2017 met haar eigen waanzinnig mooie bikinilijn uitgekomen. Amanda’s Bikini’s zijn sexy, speels, elegant, en ze maken een statement! Amanda’s Bikini’s zijn gemaakt met Lycra vezels. Deze vezels maken dat de stof zich uitrekt en perfect op jouw lichaam aansluit. Rondingen worden op de juiste plekken geaccentueerd door de hoog opgesneden broekjes en stijlvol uitgesneden decolletés. In een bikini van Amanda steel jij gegarandeerd de show. De mooie opvallende kleuren samen met hoog kwaliteit stoffen maken dat exclusiviteit er vanaf straalt. Bekijk onze collectie Amanda’s Bikini’s hier online. Zit uw maat er niet tussen, neem dan contact met ons op. Bijbestellen is namelijk altijd mogelijk zolang voorraad strekt!