Foto


Catalina Álvarez en Mariana Hinestroza, de Colombiaanse top talenten achter het artistieke high end badmode merk Agua Bendita Swimwear. Hun eerste designs ontworpen zij in 2003. Dit gebeurde in het huis van Catalina en zij verkochten hun designs aan vrienden en familie. 14 jaar verder staan zij aan top en verkopen in meer dan 50 verschillende landen hun Agua Bendita badmode designs! Supermodellen Bar Refaeli, Candice Swanepoel, Rianne ten Haken, Izabel Goulart, Irina Shayk, Kendall Jenner, en Shannon de Lima zijn bevoorrecht de bijzondere looks en stijlen van deze top designers te mogen showen. Agua Bendita heeft een team Colombiaanse vrouwen die zij the 700 HEARTS noemen. Dit zijn ambachtslieden die met veel liefde en passie de prachtige bikini’s en badmode van Agua Bendita op traditionele wijze maken en versieren. Door haar kleurrijke printen, stoffen van hoogwaardige kwaliteit, borduurwerk, stiksels, franjes, pailletten, is elk design uniek. De ontwerpen kunnen wat verschillen van wat u op foto’s ziet. De designs verschillen altijd van print. Per model wordt uit de lap stof alle bikini's badpakken, kledingstukken, geknipt. Hierdoor heeft elk design steeds een net wat andere print dan de ander, maar is wel hetzelfde printsoort. Agua Bendita high end badmode is altijd Limited-Edition. Er worden maar een x aantal per design gemaakt en wereldwijd in luxe boetieks verkocht. Een ander in dezelfde bikini, badpak, of kledingstuk tegen komen zal dan ook niet snel gebeuren.
 

Foto


Het high end badmode merk Beach Bunny swimwear is een groot succes verhaal met alle elementen van een klassiek sprookje. Beach Bunny bikini’s zijn speels, avontuurlijk en een onmiskenbare luxe door hun stoffen van hoogwaardige kwaliteit, en designs bewerkt met parels, fijne Chantilly kant, en Swarovski Kristallen. Angela Chittenden is de ontwerpster van Beach Bunny Swimwear. Haar passie is couture en met haar badmode designs weet zij vrouwen sexy, zelfverzekerd, betoverend en flirterig te laten voelen. Beach Bunny is een internationale sensatie, en deze bikini’s sieren de lichamen van de meest sexy vrouwen ter wereld.
 

Foto


Liliana Montoya Swimwear is een exclusief badmode merk dat bekend staat om haar sexy en trendy bikini's. De Colombiaanse Liliana Montoya is de ontwerpster van deze trendy bikini designs. Haar ontwerpen zijn verschillende bikini stijlen met decoraties en kleuren die de invloed van het tropische Latijns-Amerikaanse mode cultuur dragen. Deze prachtige luxe bikini's zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben verschillende texturen, patronen, accessoires, en decoratieve elementen en zijn op traditionele manier gemaakt. Montoya Swimwear is in 2006 gelanceerd en sindsdien een wereldwijd succes. Liliana Montoya begrijpt heel goed dat geen vrouw gelijk is, maar dat de meeste van ons zich graag sexy voelen op een stijlvolle manier. Met haar kleurrijke unieke collecties weet zij dit doel keer op keer te bereiken.