Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen.


Aan:                          Fashinn.nl
​                                 Amstelkade 2
                                 1427 AL  te Amstelhoek ( postadres )

E-mailadres:               info@fashinn.nl
KvK-nummer:             53588770
BTW-nummer:            NL125812243B01  


Indien u een bedrag betaald heeft zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetalen.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.